diumenge, 29 d’octubre del 2017

Col·lecció Mani (II)

230917

El passat 2 de juny, i aproximadamente dos anys després que la nostra Lucero i la nostra Dara "ens deixessin", vam adoptar en Mani. Un gat adult d'uns 7 anys, que va viure 6 a Animalets la Llagosta, que té tres potes i la cua trencada. Quan tenia aproximadament un any el van rescatar d'un pàrquing. Es pensaven que estava mort, però un cop al veterinari, van veure que estava viu però que tenia la pota destrossada. Així que li van amputar.

Una bona amiga i voluntària del refugi ens va parlar d'en Mani. A casa els gats amb deficiències o adults són els nostres "preferits", així que només havia de tenir un caràcter específic per poder conviure amb la Cloe i el Phelps. I complia tots els requisits (això és el punt més a favor d'adoptar animals adults, que saps com són!). Un gat encara jove i juganer per compartir jocs amb en Phelps, i prou pacífic i llest per evitar la Cloe i les seves cleques.

En Mani s'ha adaptat a casa en un pim-pam, i és un gat meravellós, carinyós, divertit i ple d'amor.

Sembla que el moneder ha tingut èxit (aquest ha estat el primer encàrrec, i és de la mare del meu proveïdor prinicipal de càpsules grogues), i havia de posar-li nom, sí o sí, perquè sembla que no serà l'únic. I com feia poquets dies que en Mani estava a casa quan vaig fer el primer, i per fer-li un homenatge, els vaig batejar com la Col·lecció Mani.

230917

230917

230917

230917

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada